MARKETING MANAGER DELIA COMPANIES

Ben je op zoek naar een uitdagende hands-on leidinggevende marketingfunctie binnen een snelgroeiend beauty e-commerce platform? Wil je onderdeel uitmaken van een high perfomance team? Wij zijn op zoek naar een gedreven collega die niet alleen marketingplannen ontwikkelt, maar ze ook nationaal én internationaal tot leven brengt! Check gauw onze fulltime vacature van Marketing Manager (40 uur per week).

Wat ga je doen?

Je bedenkt, ontwikkelt en implementeert vernieuwende marketing- en merkstrategieën voor de merken D-SKIN, Delia Skin Master en Delia Skin Clinic. Samen met jouw team (dat momenteel uit 9 collega’s bestaat) creëer je de perfecte customer journey en ben je zeer alert op het behalen van overeengekomen deadlines. Je bewaakt de merkwaarden om de marktpositie van de bedrijven te verbeteren en zo de merken nationaal en internationaal te versterken. Je coördineert alle marketing- en communicatieactiviteiten en bent eindverantwoordelijk voor onder andere briefing, debrief, projectmanagement (intern uitzetten wat je nodig hebt en daarop toezien), backplanning, copy (geschreven content), ROI – data analyse en advies. Met jouw visie, persoonlijkheid en vakkennis weet je het team te inspireren en richting te geven. Ook heb je aandacht voor de verdere ontwikkeling van medewerkers waarbij je aanstuurt op eigen verantwoordelijkheid. Je bent een belangrijke sparringpartner voor de CEO aan wie je rechtstreeks rapporteert.

Jouw profiel

Je past met jouw brede actuele kennis en ervaring op het gebied van marketing- en communicatie goed in het team als je minimaal 3 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie. We zijn op zoek naar een manager (minimaal HBO geschoold) die primair een coachende leiderschapsstijl heeft en daarmee de professionals in het team in hun kracht zet. Je kunt goed observeren, signaleren, luisteren en laten zien dat het team bij jou terecht kan. Daarbij ben je daadkrachtig, heb je een analytische geeft en coachende vaardigheden waarmee je ons team naar succes leidt. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, maar spreek en schrijf je ook nog eens goed een andere taal, dan is dat mooi meegenomen!

Wat wij bieden

Je komt te werken in een jong, enthousiast en gedreven team. Wij zijn creatief, flexibel en nemen onze verantwoordelijkheid in ons werk. Deze eigenschappen laten zien waar we voor staan; het zijn de drijfveren die horen bij ons werk. We vinden jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk waardoor we regelmatig gesprekken met elkaar voeren zodat jij kunt excelleren. Wij bieden je een salaris (afhankelijk van je werkervaring) tussen € 3750,- en € 5000,- bruto per maand. Daarnaast is er een oudedagsvoorzieningsreservering.

Solliciteer

Lijkt het je een uitdagende vervolgstap in je carrière maar heb je nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met HR via hr@d-skin.nl. Of heb je meteen zin om te solliciteren? Leuk! Wij zouden het geweldig vinden als je een sollicitatievideo, CV en motivatiebrief naar hr@d-skin.nl ter attentie van Delia Erdogan wilt sturen.

Je kunt op onze vacature reageren tot 15 juni 2024. Als jij voor ons de ideale kandidaat bent, volgt er een uitnodiging voor een gesprek. Zijn we beiden positief? Dan winnen we graag een referentie in waardoor we jou nog beter leren kennen. Voor aanvang van het tweede gesprek maak je dan een persoonlijkheidstest en een IQ-test. Fijn als je bij jouw indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanlevert.