About D-SKIN

I wish for all people to have a healthy glowing skin.

D-SKIN is in 2020 opgericht door Delia Erdogan. De grondlegging dateert echter al van jaren voor de officiële lancering. Na het verlaten van de schoolbanken wist Delia al gauw dat ze meer wilde. Meer kennis, meer resultaat, meer inzicht. Een gezonde huid voor iedereen.

Na jaren ervaring op te doen in haar Skin Clinic, studeerde Delia daarbovenop af als Nederlands allereerste en enige Skin Master. Een baanbrekende opleiding met ruimdenkende kennis omtrent huidverbetering.

Als Skin Master weet Delia dat de huid zoveel meer is dan een laag die we langs de buitenzijde zien. Het leeft samen met de andere organen, het stressniveau én met de levensstijl/-omgeving. Er is zoveel om te weten en nog meer te ontdekken. Deze brede research maakt van Delia een pionier in het aanpakken van huidproblematiek.

Na het runnen van een succesvolle kliniek en het lanceren van Nederlands allereerste platform voor online huidadvies, koesterde Delia nog 1 droom: plafonds doorbreken met een paramedisch skincare merk.

Zo werd D-SKIN geboren. Alle inzichten, onderzoeken, studies, lessen en wijsheden uit de praktijk nam ze mee naar het laboratorium, klaar om samen te smelten tot… D-SKIN.

Bij D-SKIN weten we perfect wat jij als client nodig hebt voor een gezonde huid en waar een paramedisch skincare brand aan moet voldoen. Enkel het beste is goed genoeg voor jou.

Ons doel is duidelijk: huidverbetering naar het hoogste level tillen. Verder gaan, net daar waar anderen stoppen, om een healthy, glowing skin te bieden voor iedereen.

PARAMEDISCH

Paramedische skincare onderscheidt zich van ‘over the counter’- cosmetica door haar hoogwaardige medicinale werking. D-SKIN producten gaan verder dan enkel het balsemen en voeden van de huid.

Door actieve ingrediënten toe te voegen, in de juiste dosering en een correcte formulering, spreken we processen aan in de diepere lagen van de huid voor een daadwerkelijk verschil vanaf de kern van het huidprobleem.

PATTENTEN

Ook in de paramedische wereld zijn de mogelijkheden eindeloos. D-SKIN doet continu aan onderzoek om unieke producten te bieden met de meest recente ontwikkelingen. Dat brengt verbluffende resultaten tijdens het ontwikkelingsproces. Ingrediënten en systemen die het unieke D-SKIN resultaat beloven, patenteren we gelijk om niet alleen vandaag maar ook in de toekomst de kwaliteit van jouw skin care gebruik te garanderen.

 

VEILIGHEID VOOROP

Een gepersonaliseerde D-SKIN routine bestaat (idealiter) uit 4 stappen: opruimen, exfoliatie, voeden en hydrateren. Met trots mogen we claimen dat jij je huid thuis op professioneel niveau behandelt met D-SKIN.

Toch staan krachtige producten voor ons niet gelijk aan agressieve producten. Door slimme formuleringen koppelen we hoogwaardige actieve ingrediënten en huid verbeterende zuren aan direct bescherming en herstel.

Jouw huid (en haar microbioom) is veilig met D-SKIN.

 

ZICHTBAAR RESULTAAT D.M.V. D-SKIN SOCIETY

Ons doel is dat iedereen zich goed voelt in haar vel. Dit doen we door zichtbaar resultaat te brengen voor iedereen via hoogwaardige producten en persoonlijk huidadvies. D-SKIN vind je daarom enkel terug bij erkende salons die de kwaliteit van jouw huidadvies garanderen.

Een D-SKIN productadvies is huidconditioneel gericht. Wij adviseren nooit op basis van je aangeboren huidtype, wel op basis van hoe de gezondheid van jouw huid er vandaag voor staat. Jouw huid verandert mee met je omgeving en lichaam. Het is onze kracht hier direct op in te spelen en instant resultaat te brengen. D-SKIN Société’s zijn getraind jouw begeleidende hand te zijn in dit proces.

ZOVEEL MEER DAN SKINCARE: EEN BELEVING

Huidverbetering kan ook leuk zijn, dat beloven we je. Wanneer je D-SKIN gebruikt, ervaar je een uitmuntende gevoels- en geurbeleving. Onze – gezonde -  geuren zijn samengesteld door geurexperts om een totaalbeleving te brengen voor een betoverend badkamergevoel en zelfs om de psychologische oorzaak van je huidproblematiek te verzachten.