F.A.Q

Veel gestelde vragen D-SKIN

ALGEMEEN

Voeg de exfoliant pas toe aan jouw routine als je al gebruik maakt van een basis skin routine. Een basis skin routine bestaat uit een essential cleanser, een nutrition en een cream. Wij adviseren het gebruik van de exfoliant langzaam op te bouwen. Gebruik hiervoor de opbouwschema’s. Tip: gebruik na de exfoliant het Cell Renewing Mask, zodat je de huid voorziet van een ‘’cooldown’’ nadat je de huid ‘’getraint ‘’ hebt door het gebruik van de exfoliant. Deze combinatie vormt een gouden duo en zorgt ervoor dat je minder downtijd ervaart als de weerstand van jouw huid wat lager ligt.

De gym tool zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid extra wordt gestimuleerd, waardoor het masker nog beter zijn werk kan doen en de actieve werkstoffen nog beter worden opgenomen door de huid. Na aankoop van het product kun je de massages downloaden onder ” Account –> Downloads

Alle producten behalve de Repair kit en de Repair nutrition. Bij D-SKIN begrijpen we het belang van zorg en bescherming tijdens deze bijzondere periode in het leven van een vrouw. Daarom benadrukken we het belang van veiligheid en welzijn voor zowel moeder als kind. We raden aan om tijdens de zwangerschap alternatieve huidverzorgingsproducten te gebruiken die specifiek zijn ontworpen om de huid te voeden en te ondersteunen. Ons assortiment biedt diverse veilige en effectieve opties die zijn samengesteld om aan de unieke behoeften van de huid tijdens de zwangerschap te voldoen. Vraag onze skin advisors om een persoonlijk huidadvies.

Je kunt de producten het beste bewaren op een droge, koele en donkere plek. Hiermee zorg je ervoor dat de kwaliteit van de producten optimaal blijft.

 

Een home-treatment is een paramedische thuisbehandeling, die je zelf kunt uitvoeren. De inhoud van een home treatment kit is voor eenmalig gebruik. De inhoud is ruim, waardoor je ook de hals mee kunt nemen. Heb je toch nog iets overgehouden? Als je dit afgesloten in de koelkast bewaard, kun je het de dag erna nog een keer gebruiken. Het is mooi om de home treatment kits minimaal 1x per 4 weken te gebruiken.

Al onze producten bevatten natuurlijke parfum stoffen in lage concentraties. Daarnaast is het goed om te weten dat een reactie zich vaak pas voordoet bij een percentage vanaf 6 procent. De
parfum percentages van D-SKIN liggen veel lager.

De ‘’next level ‘’producten mogen ten alle tijden langzaam opgebouwd worden, zodat de huid kan wennen aan de hogere percentages actieve werkstoffen. Dit mag je doen volgens het opbouwschema dat je terug kunt vinden bij de afbeelding van het product op de website. Houd er rekening mee dat een next level product pas ingezet kan worden als je daarnaast ook gebruik maakt van een basis skin routine, zodat je de huid niet gaat overbelasten. Een basis skin routine bestaat uit een essential cleanser, een nutrition en een cream.

Het cell renewing mask en de skin defence mist vallen onder de categorie upgrade. Deze producten dragen bij aan het creëren en behouden van een gezonde huid barrière, waardoor jouw huid nog beter in staat zal zijn om zichzelf te verbeteren.

Een basis skin routine bestaat uit een essential cleanser (reinigen), een nutrition (voeden) en een cream (hydrateren en beschermen). Deze skin routine zorgt voor de juiste balans in jouw huid en vormt de basis om jouw huid te verbeteren.

Je kunt de Cell Renewing Mask (wallen) aanbrengen onder de ogen en dit tien minuten laten inwerken. Ook is het mogelijk om de Shade-Away (pigmentatie) en Triple C (blauwe kringen) producten voorzichtig onder de ogen aan te brengen. Breng de producten aan tot op het bot rondom de ogen. Vermijd ten alle tijden de wimperrand.

Er zijn diverse opties om de producten in te zetten op jouw lichaam. Zo is de essential cleanser bijvoorbeeld erg geschikt om mee te scheren en draagt de combinatie van de age control cleanser en de exfoliant smooth bij ter vermindering van keratosis pilares. Heb jij andere huidproblemen op jouw lichaam? Neem contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer 0299-251223

We hebben NOG geen healthy make-up van D-SKIN dus het liefst geen!
Alle producten van de D-SKIN baby lijn zijn geschikt voor baby’s en kinderen. Deze producten respecteren het microbioom van de
tere babyhuid en dragen bij aan een gezonde huidbarrière.

Leg de sponsjes in een bakje met gekookt water met een handjevol Biotex. Laat het een paar minutenerin weken en spoel daarna de sponsjes met heet water af. Laat het drogen aan de lucht en daarna zijn de sponsjes weer te gebruiken. Ook kun je ze mee wassen met jouw wasgoed als je ze in een wasnetje

Deze kan je alleen in kliniek laten weghalen door een specialist. Je kunt nieuwe gerstekorrels wel voorkomen door de huid goed te exfolieren en te hydrateren.

Ik raad je aan om contact op te nemen met onze klantenservice via het telefoonnummer 0299-251223.

zodat ze even met je mee kunnen kijken om je verder te begeleiden door middel van een persoonlijk advies.

Neem contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer 0299-251223

Start altijd met minimaal een basis skin routine. Deze bestaat uit een essential cleanser, nutrition en een cream. Het is aan te raden om een persoonlijk advies aan te vragen bij onze skin advisors, zodat je de juiste combinatie maakt voor jouw persoonlijke huid conditie.

De eerst reiniging halen we al het oppervlakkige vuil weg van jouw huid. Door de huid hierna nog een keer te reinigen bied je de huid een diepe reiniging en bereid je de huid voor op het aanbrengen van de vervolg producten.

HOMETREATMENTS

Iedere kit is voor eenmalig gebruik. Mocht je iets van het serum/crème overhouden dan kun je deze in de daaropvolgende twee dagen inzetten. De werkzame stoffen van de producten vervliegt na twee dagen waarna de kracht van de stoffen niet meer optimaal is. Je kan de kit vergelijken met een volledige behandeling die jij thuis kan uitvoeren. De treatment bestaan uit 5 of 6 stappen – afhankelijk van de kit die jij hebt.

Je kan vrijwel alle kits met elkaar combineren. Let op! Je mag maximaal 2 kits per week inzetten met een tussenpauze van 4 dagen.

We adviseren een tussenpauze van minimaal 4 dagen tot maximaal 1 week.

Dit is afhankelijk van de behandeling die je hebt gehad – neem daarom altijd voor de zekerheid contact op met jouw behandelaar. Over het algemeen kun je een kit al inzetten na 1 week na jouw behandeling in de kliniek.

Je kan de kit het best ’s avonds inzetten omdat je huid zich gedurende de nacht herstelt. Tevens word je ’s nachts niet blootgesteld aan UV-straling waardoor je dus geen risico’s neemt na een peeling.

De kits zijn niet leeftijdsgebonden. Wel adviseren we bij gebruik onder 15 jaar dit strikt onder begeleiding van een professional te doen.

Met uitzondering van de Repair Kit kunnen alle kits veilig ingezet worden tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. We adviseren de Repair Kit niet in te zetten omdat deze een hoge dosis Vitamine A bevat wat afgeraden wordt tijdens de zwangerschap.

Je kan maximaal twee kuren achter elkaar inzetten – afhankelijk van de ernst van jouw huidsituatie. Na je kuur neem je een rustpauze van twee weken alvorens je met de onderhoud start.

We adviseren je eens in de 2 weken, 1 keer een kit in te zetten ter onderhoud. 

We adviseren altijd gebruik te maken van paramedische thuisproducten voor je dagelijkse routine. Dit zijn producten met een hogere dosis werkstoffen die tot in de diepere huidlagen werken en dus beter resultaat boeken.

De kits zijn ook zeker te gebruiken voor mannen.

De zichtbaarheid van het resultaat is afhankelijk van jouw huidconditie. Uit ons testpanel is gebleken dat mensen met minder heftige huidproblemen (doffe huid, geen glow) al na een kit resultaat zien bij de complexere huiden (acne, rosacea, extreme droogte) pas na 3 kits resultaat beginnen te zien. 

Er is niets op tegen het gebruik van de kits i.c.m. medicatie. Wel adviseren we om zeer voorzichtig gebruik te maken wanneer je Roaccutane (isotretinoïne) slikt. Neem bij twijfel altijd eerst contact op met een professional.

De kits zijn geen vervanging voor de behandelingen in de kliniek. Dit is onmogelijk omdat de percentages werkstoffen die we in de kliniek en thuis mogen gebruiken wettelijk zijn vastgesteld. De kits bevatten wel de hoogste percentages die je wettelijk thuis kan gebruiken en dienen dus als enorm goede ondersteuner voor de behandelingen in de kliniek. Indien je geen ernstig huidprobleem hebt kunnen de kits zeker voldoende zijn om jouw huidprobleem te verhelpen.

ESSENTIALS

De starterskit helpt je om de behandeling goed uit te kunnen voeren. Door het gebruik van deze elementen ga je verspilling van je product tegen en kun je ook hygiënisch te werk gaan. We adviseren je wel om minimaal gebruik te maken van de reinigingssponsjes.

De cotton swabs zijn voor eenmalig gebruik.

Het is het makkelijkst om twee setjes aan sponsjes te hebben zodat je hierin kan afwisselen. De sponsjes dienen om de dag gewassen te worden – het liefst in een warm badje met natuurlijk wasmiddel (bijvoorbeeld Biotex). Je kan de sponsjes ook in de wasmachine wassen bij je normale was op 40 graden. Bij handwas blijft de kwaliteit wel het best.

ALGEMEEN

De producten zijn niet getest op dieren en zijn 100% cruelty free.

De producten van D-SKIN bevatten slechts 100% natuurlijk parfum dat bedoeld is om bepaalde werkstoffen te kunnen mengen. In de (cosmetisch/) medische wereld is het gebruikelijk om dit te doen. Je kan van de hoeveelheid parfum in onze producten dan ook geen allergische reactie krijgen.