D-SKIN: Innovatief huidverbeteringsmerk opent pop-up store in Amsterdam

Op 30 juni 2022 presenteert het snelgroeiende huidverbeteringsmerk D-SKIN by Delia in de daarvoor speciaal ingerichte pop-up store in Amsterdam haar nieuwe NUTRITIONS-lijn, bestaande uit zes serums die de huid van buitenaf naar binnen voeden. Daarnaast is het volledige assortiment van D-SKIN, een huidverbeteringsmerk voor thuisgebruik op professioneel niveau, te bewonderen en te verkrijgen: van cleansers en home treatmentstot exfolianten en accessoires. Wij nodigen jou graag uit voor een exclusieve kennismaking met D-SKIN by Delia.

Het merk D-SKIN is twee jaar geleden opgericht door Skin Master Delia Erdogan. Slechts 25 specialisten in Nederland mogen deze titel dragen en inmiddels is Delia eigenaar van de opleiding om mensen tot Skin Master te vormen.

Met maar liefst 165.000 volgers op Instagram heeft de 32-jarige Delia een duidelijk doel voor ogen: voor iedere huidconditie de juiste oplossing om iedereen te kunnen voorzien van een gezonde huid. Door haar jarenlange ervaring als specialist ontdekte Delia een gemis in de paramedische huidverbeteringswereld. In de behandelstoel behaalde Delia de mooiste resultaten maar helaas konden patiënten met thuisproducten niet hetzelfde niveau halen. ”D-SKIN is het merk waar ik altijd over heb gedroomd. Met D-SKIN wil ik iedereen aan een gezonde, mooie huid helpen. Ik waak er dan ook voor dat mijn producten actieve werkstoffen bevatten van hoogwaardige ingrediënten. Ik wil een nieuwe standaard zetten in de huidverbeteringsindustrie en met D-SKIN wordt dat mogelijk”, aldus Delia.

D-SKIN Pop-up store

Haarlemmerplein 13H
1013HP Amsterdam

Openingstijden 

1, 2 en 3 Juli van 10:00 tot 18:00

Met de auto?

Je kan in de buurt parkeren bij De Wittenkade (ParkBee) voor €3,90,- per uur. De tarieven voor het parkeren in de Haarlemmerbuurt bedragen €6,- per uur. In het weekend kan het erg druk zijn en is parkeerplek vinden een opgave. Vanaf parkeergarage De Wittenkade is het ongeveer 6 minuten lopen tot de pop-up store.

Met het OV?

De pop-up store is bereikbaar met bus 18/21/22 vanaf het Centraal Station.